На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Задания выложены на сервере. Рассылку текстов непроизводим, ограничиваемся письмом с объявлением о начале 2-го тура. Но если кто-то хочет получит услови по почте - закажите их письмом по адресу олимпиады с командой send_round2 в теле письма. Чат консультации - http://www.vinnica.ua/netoi
- 8 и 9 декабря, с 18-30 до 19-30
Перевірка задач онлайн: Сталася технічна помилка...
Поза форумом
Журі_Пасіхов написав:
http://www.vnnica.ua/netoi
Поправьте ссылку.
Поза форумом
та 1 букву пропустили) http://www.vinnica.ua/netoi
Поза форумом
Как проверять задачи онлайн? У меня техническая ошибка постоянно происходит((
Поза форумом
А скільки часу дається на виконання тесту?
Поза форумом
Время на выполнение тестов (тайм-лимиты) не сообщаются принципиально, чтобы участники не останавливались на достигнутом, а выкладывались «по максимуму», старались как можно лучше оптимизировать свой код, ну и т. п.
Поза форумом
..короче фігнею займатися замість того, щоб переходити до наступної задачі й заробити більше балів.. Як мене напрягають такі речі... Якби давали якісь здоровенні обмеження, а так - оптимізуй - не оптимізуй - все одно получиш... Оптимізувати тут в жодній задачі не доводиться. Просто треба правильний підхід мати...
Відредаговано ibm (2008-12-19 18:49:01)
Поза форумом
ibm написав:
.короче фігнею займалися замість того, щоб переходити до наступної задачі й заробити більше балів.. Як мене напрягають такі речі... Якби хоч давали якісь здоровенні обмеження (і тести відповідні!!!), на яких авторський розвиток дає ТЛ... Ато оптимізуй - не оптимізуй - все одно получиш...
пробачте, але я вас не розумію. Ви кажете що оптимізація це нікому не потрібна річ, але навіщо тоді алгоритмістика, коли можна просто на все плюнути і писати повним перебором усі задачі, що пройдуть усі тести 100%. Ну хто займався фігнею, а хто знайшов вірні розв"язки і написав задачі) часу було достатньо, щоб вирішити задачі, написати їх, оптимізувати, ще й жити нормальним, повноцінним життям, якщо вам часу невистачає, тренуйтесь (моя вам порада)
Поза форумом
Мене шось не зрозуміли... :\ Я якраз кажу, що оптимізувати свої переборчики тут не потрібно, а потрібно просто трохи (хвилини 2-3 ) подумати й додуматись до правильного розв'язку. Оптимізація і знаходження правильного розв'язку, хлопче, абсолютно різні речі... + правильні розв'язки в даному випадку оптимізувати не треба було...
Поза форумом
You welcome! Тільки не звертайся на "ви", пліз..)
Поза форумом
Уважаемые участники! Дам один простой совет - РЕШАЙТЕ ЗАДАЧИ....
а шо за штука:
я здавав 5 задач (3 давно і 2 вчора)і з тих 3-х в мене лише одні здана?
Поза форумом
E@gle написав:
а шо за штука:
я здавав 5 задач (3 давно і 2 вчора)і з тих 3-х в мене лише одні здана?
нужно проверять ответы которые приходят на почту
Поза форумом
Cris написав:
E@gle написав:
а шо за штука:
я здавав 5 задач (3 давно і 2 вчора)і з тих 3-х в мене лише одні здана?нужно проверять ответы которые приходят на почту
+ есть статистика отправок
Поза форумом
я себе там взагалі вчора не бачив
Поза форумом
E@gle написав:
так ведь это уже повод для беспокойства
Поза форумом
E@gle написав:
а ты вообше регистрировался?
Поза форумом
Я понимаю, что сильно задержался с этим сообщением, но не было интернета, простите.
У меня в онлайн-проверке задача Сумма выдает 40 из 40 с максимальным временем работы 0.02с. Нельзя ли узнать почему у меня за нее 39 баллов? Спасибо
Поза форумом
у меня тако бывает, например: тестирую свою прогу на онлайн проверке 4 раза подряд, 3 из них норм а 1 вылетает, и хз че)), такчто это говорит что программа недоскональная, а при обшей проверке комп поидее не одной твоей задачей загружаеться)
Поза форумом