На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
В массиве могут быть несколько фрагментов убывания:
8 9 6 5 10 20 19 18 15 11 21 25. Мы выбираем первый фрагмент, с ответом 4? Второй как наибльшей длины с ответом 11?
Поза форумом
Egorova написав:
В массиве могут быть несколько фрагментов убывания:
Так запитується на якому місці в цій таблиці (невпорядкованій) знаходиться елемент, який у впорядкованій по спаданню таблиці міститься під номером к.
Відредаговано vitert (2009-07-21 16:05:24)
Поза форумом
Спасибо за ответ - єто моя невнимательность. Надо несколько раз читать условие!
Поза форумом
vitert написав:
Так запитується на якому місці в цій таблиці (невпорядкованій) знаходиться елемент, який у впорядкованій по спаданню таблиці міститься під номером к.
K-е число по убыванию (то есть такое, что ровно К-1 число в таблице меньше него).
Но ведь если таблицу упорядочить по убыванию, то (К-1)-е число будет больше, чем К-е:
№ 1 2 3 4
9 8 7 6
К=2, но 8<9.
Відредаговано kostya_ta (2009-07-21 22:49:00)
Поза форумом
Не К-1 число, а чисел, менших за нього рывно к-1!
Поза форумом
Доречі, на українській версій пише що більше за нього рівно к-1, а на російській що менше за нього! Я навіть був заплутався коли ввійшов на сторінку російськомовну!
Можливо ще не пізно виправити!
Поза форумом
Palamar написав:
Доречі, на українській версій пише що більше за нього рівно к-1, а на російській що менше за нього! Я навіть був заплутався коли ввійшов на сторінку російськомовну!
Можливо ще не пізно виправити!
Помилку в російському варіанті тексту задачі виправлено. Приносимо свої вибачення перед російськомовними учасниками. Дякую за підказку!