На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Вопросы по условию
Поза форумом
Невже тільки мені незрозуміла умова даної задачі? Мені не зрозуміло, чого такі вихідні дані, при вхідному файлу 42 має бути відповідь 420, адже це найменше можливе число. Чи я не так зрозумів.
Поза форумом
У тестах до задачі немає числа 42:
Тести написав:
Приклади
Введення
12
Виведення
127
Введення
41
Виведення
419
Крім того число 420 ніяк не може бути відповіддю, адже:
Умова написав:
Компанія Megasoft організувала телевікторину. На табло показують натуральне число. Учасник повинен дописати до нього справа кілька цифр (обов'язково хоча б одну) так, щоб отримати просте число і надіслати SMS з числом у студію. Учасник, який надіслав своє число першим, цю суму і виграє. Власник компанії Megasoft Гілл Бейтс відомий своєю жадібністю і таємно змінив правила. Тепер виграш отримає той учасник вікторини, який першим надішле найменше число. Допоможіть Гіллу Бейтсу визначити суму виграшу за новими правилами.
Відредаговано MAXXX (2009-11-09 20:49:17)
Поза форумом
lordconer написав:
Невже тільки мені незрозуміла умова даної задачі? Мені не зрозуміло, чого такі вихідні дані, при вхідному файлу 42 має бути відповідь 420, адже це найменше можливе число. Чи я не так зрозумів.
Напевно ви не звернули увагу на маленьке слово-"ПРОСТЕ!". 420 - ніяк не просте.
Поза форумом
LeonID написав:
lordconer написав:
Напевно ви не звернули увагу на маленьке слово-"ПРОСТЕ!". 420 - ніяк не просте.
Дякую за допомогу.... Я й дійсно не помітив це слово... Вибачте...
Поза форумом