Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI


На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2014-01-06 16:16:22

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Загальні питання

smile

Поза форумом

 

#2 2014-01-06 21:30:20

Taras_Z
Новий користувач
Звідки: Львів
Зареєстрований: 2012-10-25
Повідомлень: 25

Re: Загальні питання

Шановне журі!
У мене виникла така проблема: під час реєстрації на I тур, мені було присвоєно 2 ідентифікаційні коди. Я на один із них відіслав розв'язки. У другому турі я не зміг згадати, на який саме код відсилав розв'язки у першому турі і тому, щоб не втратити бали за перший тур, відіслав розв'язки на 2 коди. Можете мені повідомити, на який саме код я відсилав розв'язок у першому турі?

Поза форумом

 

#3 2014-01-07 10:18:02

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Відсилай на 2 коди і все

Поза форумом

 

#4 2014-01-07 12:12:20

Taras_Z
Новий користувач
Звідки: Львів
Зареєстрований: 2012-10-25
Повідомлень: 25

Re: Загальні питання

VladBV, а у фіналі теж відсилати?)

Поза форумом

 

#5 2014-01-07 15:07:56

Жюри_Непомнящий
Журі
Зареєстрований: 2005-11-03
Повідомлень: 144

Re: Загальні питання

Taras_Z написав:

VladBV, а у фіналі теж відсилати?)

У фіналі буде новий код

Поза форумом

 

#6 2014-01-07 16:10:21

Taras_Z
Новий користувач
Звідки: Львів
Зареєстрований: 2012-10-25
Повідомлень: 25

Re: Загальні питання

Жюри_Непомнящий, точно.
Я й забув.
Ну тоді буду відсилати на два коди..

Поза форумом

 

#7 2014-01-21 09:15:28

Dragolexey
Новий користувач
Зареєстрований: 2014-01-20
Повідомлень: 4

Re: Загальні питання

можно ли использовать "usescrt"?

Поза форумом

 

#8 2014-01-21 17:02:28

Жюри_Непомнящий
Журі
Зареєстрований: 2005-11-03
Повідомлень: 144

Re: Загальні питання

Dragolexey написав:

можно ли использовать "usescrt"?

Не можна. Написано у правилах.

Поза форумом

 

#9 2014-01-21 20:28:58

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Мона поцікавитись, що таке "usescrt"?

Поза форумом

 

#10 2014-01-21 22:16:35

adamant
Новий користувач
Звідки: Запорожье
Зареєстрований: 2012-10-17
Повідомлень: 141

Re: Загальні питання

По всей видимости, имеется в виду "uses crt"

Поза форумом

 

#11 2014-01-22 19:07:55

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

А що це таке

Поза форумом

 

#12 2014-01-22 20:04:27

uchenik
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-11-17
Повідомлень: 7

Re: Загальні питання

Це модуль, який дозволяє використовувати всі можливості дисплея та клавіатури персонального комп'ютера, включаючи управління режимом екрана, розширені коди клавіатури, колір, вікна і звукові сигнали.
Одним з основних переваг використання модуля Crt є велика швидкість і гнучкість при виконанні операцій роботи з екраном. Програми, що не використовують модуль Crt, виводять на екран інформацію за допомогою засобів операційної системи DOS, що пов'язане з додатковими непродуктивними витратами. При використанні модуля Crt виведена інформація посилається безпосередньо в базову систему вводу-виводу (BIOS), чи безпосередньо у відеопам'ять.
Щоб використовувати модуль Crt, потрібно вказати у програмі uses Crt.

Поза форумом

 

#13 2014-01-23 18:53:58

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Дякую за інформацію

Поза форумом

 

#14 2014-02-01 12:44:39

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Добрий день
Мені в Фріпаскалі пише: exited with exitcode=216. Що це означає?
Допоможіть! sad

Поза форумом

 

#15 2014-02-01 12:46:39

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Відповідь потрібна негайно, люди допоможіть, буду безмежно вдячний.

Відредаговано VladBV (2014-02-01 13:16:37)

Поза форумом

 

#16 2014-02-01 13:34:12

VladBV
Новий користувач
Зареєстрований: 2013-10-29
Повідомлень: 55

Re: Загальні питання

Чому як я змінюю цей рядо
f:array[1..1000,1..100] of int64
на ось цей
f:array[1..1000,1..1000] of int64
мені видає помилку

Поза форумом

 

Нижній колонтитул

Powered by Likt
© Copyright 2002–2009 Likt