На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Зазвичай назви задач на NetOI складаються з латинських літер і цифр. Проте перша літера назви задачі "Кepler" – кирилична буква "К". Це правильна назва чи малася на увазі латинська буква "K"?
Поза форумом
Неправильна. Має бути латиниця.
Щоб переконатися - можна, наприклад, відправити щось на онлайн перевірку з кодом задачі "Кepler" і "Kepler". Для варіанту з кирилицею буде повідомлення "Сталася технічна помилка". Для латиниці в ідеальному світі буде результат перевірки, але в нашій недосконалій реальності, де онлайн перевірка лежить протягом майже усього другого туру - буде 504 помилка.
Ще можна подивитися на URL статистики другого туру. Там є правильні коди усіх задач туру:
Поза форумом
при каком условии нужно выводить -1?
я не могу такой пример придумать.
Поза форумом
Согласно условию, таких случаев быть не должно, так как какие бы числа мы не взяли, через количество лет равное количеству секторов - планеты сойдутся
По крайней мере, я так думаю
Поза форумом
я так же думаю
Поза форумом
Нет, я знаю тест, на котором ответ -1. Но сейчас ещё идёт соревнование, поэтому я не буду писать подсказку на форум.
Поза форумом
Vlad написав:
Но сейчас ещё идёт соревнование, поэтому я не буду писать подсказку на форум.
Разом з тим, перше речення процитованого повідомлення - це вже підказка Як і обговорення вище.
А враховуючи, що ці підказки ще й суперечать одне одному - як мінімум частина з них ще й неправильні підказки.
Поза форумом