Форум Всеукраїнської інтернет-олімпіади NetOI

На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою

Ви не зайшли.

#1 2026-05-11 01:04:13

мисье
Олімпієць
Зареєстрований: 2019-12-20

Де замовити тканину?

Всім привіт. Порадьте, будь ласка, де зараз можна замовити дійсно якісну тканину за нормальною ціною. Шию не професійно, а більше для себе та сім’ї, тому хочеться знайти магазин, де можна купити і просту бавовну, і щось цікавіше для одягу. Дуже важливо, щоб тканина після прання не втрачала вигляд і щоб не було проблем із доставкою чи поверненням. Буду вдячна за реальні рекомендації.

Поза форумом

#2 2026-05-11 01:05:08

людишка
Олімпієць
Зареєстрований: 2021-04-16

Re: Де замовити тканину?

Можу порадити інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ , бо сама через нього не раз замовляла тканини для різних проєктів. Сайт зручний навіть для тих, хто не дуже розбирається в тканинах, бо там є хороші категорії та зрозумілі характеристики товарів. Я брала у них тканину на дитячий одяг, на спортивний костюм і навіть матеріал для покривала — все приходило хорошої якості й без неприємних сюрпризів. Ще мені подобається, що в них є як бюджетні варіанти, так і дорожчі тканини, тому можна знайти щось під будь-який бюджет. Плюс доставка досить швидка, а підтримка нормально відповідає на питання. Зараз це один із небагатьох магазинів, де я спокійно замовляю тканини онлайн без страху отримати щось зовсім не те, що очікувала.

Поза форумом

#3 Сьогодні 09:37:12

dcernenko1152
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-01-17

а ось шукаю тканини для свого цеху ,але мені ще і місце важливо, де зберигати тканини

Поза форумом

#4 Сьогодні 09:40:02

Illkkaoq21
Олімпієць
Зареєстрований: 2022-01-18

Я вот расширяю свое производство по пошиву одежды и мне нужно где-то ткани и одежду пошитую хранить, пересмотрев варианты, я нашла услуги склада тут подробнее, на сайте широкий спектр услуг и при этом склады разных площадей есть, посмотрите, думаю и себе классный подберете вариант

Поза форумом

Нижній колонтитул