На форумі обговорюються лише питання, пов'язані з олімпіадою
Ви не зайшли.
Всім привіт. Порадьте, будь ласка, де зараз можна замовити дійсно якісну тканину за нормальною ціною. Шию не професійно, а більше для себе та сім’ї, тому хочеться знайти магазин, де можна купити і просту бавовну, і щось цікавіше для одягу. Дуже важливо, щоб тканина після прання не втрачала вигляд і щоб не було проблем із доставкою чи поверненням. Буду вдячна за реальні рекомендації.
Поза форумом
Можу порадити інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ , бо сама через нього не раз замовляла тканини для різних проєктів. Сайт зручний навіть для тих, хто не дуже розбирається в тканинах, бо там є хороші категорії та зрозумілі характеристики товарів. Я брала у них тканину на дитячий одяг, на спортивний костюм і навіть матеріал для покривала — все приходило хорошої якості й без неприємних сюрпризів. Ще мені подобається, що в них є як бюджетні варіанти, так і дорожчі тканини, тому можна знайти щось під будь-який бюджет. Плюс доставка досить швидка, а підтримка нормально відповідає на питання. Зараз це один із небагатьох магазинів, де я спокійно замовляю тканини онлайн без страху отримати щось зовсім не те, що очікувала.
Поза форумом
а ось шукаю тканини для свого цеху ,але мені ще і місце важливо, де зберигати тканини
Поза форумом
Я вот расширяю свое производство по пошиву одежды и мне нужно где-то ткани и одежду пошитую хранить, пересмотрев варианты, я нашла услуги склада тут подробнее, на сайте широкий спектр услуг и при этом склады разных площадей есть, посмотрите, думаю и себе классный подберете вариант
Поза форумом